0 Items 0,00 € Cart

You have no items in your shopping cart.

Diamond Paintingdiamond painting deutschlanddiamond paintingdiamond paintingdiamond painting polskadiamond painting newzealanddiamond paintingDiamond Paintingdiamond painting newzealanddiamant malerei kitsDiamond PaintingDiamond paintingdiamond artPeinture Diamant 5DDiamond painting

Ανταλλαγή & Επιστροφή

Θέλου Επιστροφήμε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας

Παρακαλώ ελέγξτε το συντομότερο δυνατό μετά την παραλαβή και σας παρακαλούμε να μην ανοίξουν τα εξαρτήματα πριν από τον έλεγχο του κύριου στοιχείου (α) για το μέγεθος. Πού κάλτσες αποτελούν μέρος του ένα κοστούμι, στολή ή εσώρουχα που τότε παρακαλούμε μην ανοιχτό κάλτσες μέχρι να βεβαιωθείτε ότι έχετε την πρόθεση να διατηρήσει το στοιχείο ότι αποτελούν μέρος της. Αν, για οποιοδήποτε λόγο, δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τότε θα ανταλλάξουμε πρόθυμα ή να το επιστρέψετε υπόκεινται σε αυτή την πολιτική επιστροφών. Δωρεάν επιστροφές 365 ημερών. Επιστροφή οτιδήποτε για οποιονδήποτε λόγο μέχρι και ένα χρόνο μετά το αγοράσατε. Θα σας δώσει μια αντικατάσταση ή μια πλήρη επιστροφή.

 

Πώς να επιστρέψει ένα προϊόν στο Ηνωμένο Βασίλειο

1. Συμπληρώστε τη φόρμα αποδόσεις και να εκτυπώσετε μια ετικέτα freepost.

2. Πακέτο επιστροφή σας με ασφάλεια. Συμπεριλάβετε όσο η αρχική συσκευασία του δυνατού.

3. Παραδώστε την στο ταχυδρομείο και να ζητήσει ένα πιστοποιητικό της απόσπασης.

4. Η επιστροφή σας θα υποβληθούν σε επεξεργασία και θα εκδοθούν σε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

 

Πολιτική Επιστροφών

Μπορείτε να επιθεωρήσει και να προσπαθήσουμε για προϊόντα με έναν τρόπο που θα είναι δυνατόν σε ένα κατάστημα. Είναι εντάξει για να προσπαθήσετε κοστούμια, φορέματα και εξωτερικά ενδύματα για το μέγεθος. είδη εσωρούχων ή μαγιό μπορεί να δοκιμάσει σε σχέση με άλλα ρούχα.

Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας σας για μια επιστροφή ή μια ανταλλαγή θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 14 ημερών από την ημέρα μετά την παράδοση του αντικειμένου. Μπορείτε να μας ενημερώσετε με την υποβολή αίτησης επιστροφής στην ολοκληρωμένη ενότητα παραγγελιών του λογαριασμού σας σε αυτή την ιστοσελίδα ή μέσω e-mail ή τηλεφωνικά.

Οι πελάτες δεν θα μπορούσε να λάβει μια πλήρη επιστροφή μία φορά τα στοιχεία της οικειότητας χαρακτήρα, π.χ. Οι σαγιονάρες και g-strings ή είδη καλτσοποιίας, π.χ. Κολάν, καλσόν και κάλτσες σώματος έχουν φθαρεί.

Πού κάλτσες αποτελούν μέρος του ένα κοστούμι, στολή ή εσώρουχα σετ, οι πελάτες δεν θα μπορούσε να πάρει μια πλήρη επιστροφή αν η ενδυμασία επιστρέφεται μόνο εν μέρει. Το ίδιο ισχύει και για τα ρούχα ή τα σύνολα εσωρούχων, όπου οι κάλτσες έχουν φθαρεί.

Αντικείμενα ενός initimate φύσης, π.χ. λουριά και g-strings δεν μπορεί να επιστραφεί μόλις έχει σπάσει η σφραγίδα υγιεινής. Προϊόντα που δεν μπορούν να επιστραφούν φορά φθαρμένα.

Οι πελάτες δεν θα μπορούσε να πάρει μια πλήρη επιστροφή εάν τα στοιχεία επιστρέφονται σε μας χρησιμοποιούνται ή πλένονται, όχι στην αρχική του κατάσταση με ετικέτες άθικτα, με οποιεσδήποτε σήματα ή οσμές (π.χ. άρωμα ή καπνό του τσιγάρου).

Ζητάμε ότι τα στοιχεία επιστρέφονται μαζί με την αρχική συσκευασία κατασκευαστή τους, έτσι ώστε στο μέλλον οι πελάτες μπορούν να λαμβάνουν το στοιχείο ως ο κατασκευαστής προορίζεται.

Παρακαλώ κρατήστε την απόδειξη των ταχυδρομικών τελών κατά την αποστολή των αγαθών πίσω σε μας. Αυτό είναι για τη δική σας ασφάλεια σε περίπτωση που πάρει τα εμπορεύματα χαθεί κατά τη μεταφορά.

 

Δικαίωμα Ακύρωση

Έχετε ένα νόμιμο δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας στο πλαίσιο των συμβάσεων των καταναλωτών (πληροφορίες, ακύρωσης και επιπλέον χρεώσεις) Κανονισμοί του 2013. Παρακαλώ δείτε το δικαίωμά μας να ακυρώσετε τη σελίδα για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Πολιτική επιστροφής

Για αιτήσεις ή ακυρώσεις όλη την επιστροφή σειρά που λαμβάνονται εντός 14 ημερών από την ημέρα μετά την παράδοση της παραγγελίας θα επιστρέψουμε την πληρωμή σας, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων συσκευασίας και αποστολής (εκτός από τις πρόσθετες δαπάνες που προκύπτουν, αν έχετε επιλέξει ένα είδος παράδοσης, εκτός από τα λιγότερο ακριβά τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρονται από εμάς). Ο αγοραστής είναι αρμόδιος για τα έξοδα επιστροφής των αντικειμένων τάξη.

Για τις αιτήσεις μερική επιστροφή σειρά που λαμβάνονται εντός 14 ημερών από την ημέρα μετά την παράδοση θα επιστρέψουμε τα έξοδα αντικείμενο τάξη. τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής δεν επιστρέφονται. Ο αγοραστής είναι αρμόδιος για τα έξοδα επιστροφής των αντικειμένων τάξη.

Ολόκληρο ή των αιτήσεων μερική επιστροφή σειρά που λαμβάνονται μετά από 14 ημέρες από την ημέρα μετά την παράδοση μπορεί να γίνει αποδεκτή κατά την κρίση μας και ένα πιστωτικό σημείωμα ή την ανταλλαγή που προσφέρει. Τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής δεν επιστρέφονται και ο αγοραστής είναι αρμόδιος για τα έξοδα επιστροφής των αντικειμένων τάξη.

Πρότυπο κόστος συσκευασίας και αποστολής για τα στοιχεία ανταλλαγή δεν θα χρεωθείτε εκτός αν τα στοιχεία ανταλλαγής στη συνέχεια επέστρεψε σε μας για επιστροφή χρημάτων στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αφαιρείται από την επιστροφή. Express έξοδα συσκευασίας και αποστολής για τα στοιχεία της ανταλλαγής θα πρέπει να καταβληθεί εκ των προτέρων.

 

Διαδικασία

Αν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία στο πλαίσιο των συμβάσεων των καταναλωτών (πληροφορίες, ακύρωσης και επιπλέον χρεώσεις) Κανονισμοί του 2013. Παρακαλώ κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

Για να υποβάλετε ένα αίτημα επιστροφής μέσω αυτής της ιστοσελίδας, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, πηγαίνετε στο «Ολοκληρώθηκε Παραγγελίες», κάντε κλικ στο «Επιστροφή Είδη» δίπλα στη σχετική παραγγελία, συμπληρώστε τη φόρμα και κάντε κλικ στο «Υποβολή Αίτημα επιστροφής». Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail με τον αριθμό της παραγγελίας σας, τι θα θέλατε να επιστρέψετε και γιατί θέλετε να το επιστρέψει.

Στη συνέχεια θα λάβετε ένα e-mail με αίτηση επιστροφής ID σας, καθώς και οδηγίες για το πώς να επιστρέψετε τα στοιχεία σε μας.

Θα συμφωνήσω μαζί σας σε κάθε επιστροφή χρημάτων, αντικατάσταση ή ανταλλαγή το στοιχείο ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Παρακαλούμε να καταχωρήσετε τα στοιχεία επιστροφή πίσω σε μας, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από 14 ημέρες από την ημέρα κατά την οποία θα επικοινωνούν το αίτημα επιστροφής σας. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα ηχογραφημένο ή παρακολούθηση και τον εντοπισμό των ταχυδρομικών μέθοδος που παρέχει επαρκή ασφαλιστική κάλυψη για την τιμή δημοσιεύτηκε.

Σε rec